Autoshkolla Shqipëri - Testet online

8.0 10

v3.1 by TENTON

Autoshkolla Shqipëri - Testet online Autoshkolla Shqipëri - Testet online
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Autoshkolla

Autoshkolla (Package Name: co.tenton.admin.autoshkollaal) is developed by TENTON and the latest version of Autoshkolla Shqipëri - Testet online 3.1 was updated on September 22, 2021. Autoshkolla Shqipëri - Testet online is in the category of Education. You can check all apps from the developer of Autoshkolla Shqipëri - Testet online and find 78 alternative apps to Autoshkolla Shqipëri - Testet online on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 6.0+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për marrjen e leje drejtimit.
Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale. Në literaturë janë të përfshira Përcaktime rrugësh dhe trafiku, Sinjalet e komunikacionit (Sinjalizimi vertikale dhe Sinjalizimi horizontale), Sinjalizime të policit dhe rregulla për komunikacion, Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion dhe Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit etj.
Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste të komunikacionit
Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:
• Teste me pyetje dhe figura
• Pyetje në të gjitha kategoritë
• Kuizi Luaj & Mëso
• Përcaktime rrugësh dhe trafiku
• Sinjalizime vertikale
• Sinjalizime horizontale
• Sinjalizime të policit dhe rregulla për komunikacion
• Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion
• Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit

Autoshkolla 3.1 Update

Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në [email protected]
Read More
Autoshkolla Features
Previous Versions More
Autoshkolla Shqipëri - Testet online
Autoshkolla Shqipëri - Testet online 1.11 APK
2020-07-02 14.81 MB

Requires Android: Android 5.0+

Architecture: arm64-v8a armeabi-v7a mips x86 x86_64

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: e87bf8d05d581635cae64b6d5983c8470c460d8f

Size: 14.81 MB

What's New:

Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në [email protected]
Autoshkolla Shqipëri - Testet online
Autoshkolla Shqipëri - Testet online 1.1.2 APK
2019-05-21 12.81 MB

Requires Android: Android 4.0.3+

Architecture: arm64-v8a armeabi armeabi-v7a mips x86 x86_64

Screen DPI: nodpi

SHA1: ff1aa9c7580d61775d2c88fac811158974d71bbd

Size: 12.81 MB

What's New:

Formati i ri i testeve me 40 pyetje.
Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në [email protected]
Autoshkolla Shqipëri - Testet online
Autoshkolla Shqipëri - Testet online 1.0 APK
2017-08-02 12.11 MB

Requires Android: Android 4.0.3+

Architecture: arm64-v8a armeabi armeabi-v7a mips x86 x86_64

Screen DPI: nodpi

SHA1: 1f7ad9653ecb2eb01721ca2e6eaffd7df98687a0

Size: 12.11 MB

What's New:

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për marrjen e leje drejtimit.
More Information

Category:

Education Apps

Update Date:

2021-09-22

Latest Version:

3.1

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 6.0+