Autoshkolla Shqipëri - Testet

1.0 10

v4.1 von TENTON

Autoshkolla Shqipëri - Testet APK Herunterladen Autoshkolla Shqipëri - Testet APK Herunterladen
Bei APKFab herunterladen
Sicher & Schnell installieren • Regionfrei

Über Autoshkolla

Autoshkolla (Paketname: co.tenton.admin.autoshkollaal) wird von TENTON entwickelt und die neueste Version von Autoshkolla Shqipëri - Testet 4.1 wurde am 14. März 2023 aktualisiert. Autoshkolla Shqipëri - Testet liegt in der Kategorie von Lernen. Sie können alle Apps von dem Entwickler der Autoshkolla Shqipëri - Testet durchsuchen und 77 alternative Apps zu Autoshkolla Shqipëri - Testet auf Android finden. Derzeit ist diese APP kostenlos. Diese App kann auf Android 6.0+ auf APKFab oder Google Play heruntergeladen werden. Alle APK/XAPK Dateien auf APKFab.com sind original und 100% sicher, schnell herunterzuladen.
Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për mjt.
Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale. Në literaturë janë të përfshira Përcaktime rrugësh dhe trafiku, Sinjalet e komunikacionit (Sinjalizimi führt dhe Sinjalizimi horizontal), Sinjalizime të Policit dhe rregulla për komunikacion
Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste të komunikacionit
Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:
• Teste mich pyetje dhe figura
• Pyetje në të gjitha kategoritë
• Kuizi Luaj & Mëso
• Përcaktime rrugësh dhe trafiku
• Sinjalizime Einstellungen
• Sinjalizime horizontal
• Sinjalizime të Policit dhe rregulla për komunikacion
• Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion
• Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit

Autoshkolla 4.1 Update

- Përmirësime gjatë plotësimit të testit dhe pyetjeve.
- Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në [email protected]
Mehr lesen
Autoshkolla Besonderheiten
Frühere Versionen Mehr
Autoshkolla Shqipëri - Testet
Autoshkolla Shqipëri - Testet 4.1 APK
16. März 2023 14.26 MB

Requires Android: Android 6.0+

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 70d5a3b562262f6fbee57dfb9143013ff556b540

Size: 14.26 MB

What's New:

- Përmirësime gjatë plotësimit të testit dhe pyetjeve.
- Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në [email protected]
Autoshkolla Shqipëri - Testet
Autoshkolla Shqipëri - Testet 4.1 XAPK APKs
16. März 2023 12.56 MB
Variant
Arch
Version
DPI
Android 6.0+
160-640dpi
Android 6.0+
160-640dpi
Android 6.0+
160-640dpi
Autoshkolla Shqipëri - Testet
Autoshkolla Shqipëri - Testet 3.1 XAPK APKs
23. April 2021 5.88 MB
Variant
Arch
Version
DPI
Android 6.0+
120-640dpi
Android 6.0+
120-640dpi
Android 6.0+
120-640dpi
Autoshkolla Shqipëri - Testet
Autoshkolla Shqipëri - Testet 1.12 XAPK APKs
1. September 2020 10.43 MB

Requires Android: Android 5.0+

Architecture: arm64-v8a

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: 136362222872d73aa022c0b85a010add54a4f76b

Size: 10.43 MB

What's New:

Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në [email protected]
Mehr Information

Verfügbar bei:

Lernen Apps

Aktualisierungsdatum:

Letzte Version:

4.1

Erwerben:

Google Play

Anforderungen:

Android 6.0+