Shkabaj

8.8 237

v6.7 by Shkabaj Inc.

Shkabaj APK download Shkabaj APK download
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Shkabaj

Shkabaj (Package Name: tk.shkabaj.android.shkabaj) is developed by Shkabaj Inc. and the latest version of Shkabaj 6.7 was updated on January 11, 2023. Shkabaj is in the category of News & Magazines with the feature Entertainment. You can check all apps from the developer of Shkabaj and find 128 alternative apps to Shkabaj on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 5.0+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:
• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora.
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Shikoni mijëra video on-demand
• Informohuni me të dhënat e fundit për motin në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!
Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruani në [email protected]!
Mos harroni të :
✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj
------------------------------------------------------------
Shkabaj App lets you:
• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and Diaspora.
• Read, listen or watch the news and share it with friends
• Watch thousands of on-demand videos
• Get up to date weather information for Kosovo, Albania, and Macedonia
• Read your horoscope
• And much more!!!
Love Shkabaj? Rate us on App Store. If you have questions or suggestions, please share them with us at [email protected]!!
Don't forget to :
✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj
Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove, Moti në Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

Shkabaj 6.7 Update

• Përmirësime teknike
---------------------
• Bug fixes
Read More
Shkabaj Features
Previous Versions More
Shkabaj
Shkabaj 6.7 APK
January 14, 2023 12.85 MB
Variant
Arch
Version
DPI
Android 5.0+
nodpi
Android 5.0+
nodpi
Shkabaj
Shkabaj 6.6 APK
November 16, 2022 13.17 MB

Requires Android: Android 5.0+

Screen DPI: nodpi

SHA1: a6c2c5f026fdf72305e47f7fed167497a289c33a

Size: 13.17 MB

What's New:

• Përmirësime të përgjithshëme
---------------------
• General enhancements and bug fixes
Shkabaj
Shkabaj 6.3 APK
August 6, 2022 13.75 MB

Requires Android: Android 5.0+

Screen DPI: nodpi

SHA1: a28e3805a7edd84bf126737228a236250e9b81f8

Size: 13.75 MB

What's New:

• Përmirësime të përgjithshëme
---------------------
• General enhancements and bug fixes
Shkabaj
Shkabaj 6.2 APK
August 1, 2022 13.58 MB
Variant
Arch
Version
DPI
Android 5.0+
nodpi
Android 5.0+
nodpi
Android 5.0+
nodpi
More Information

Update Date:

Latest Version:

6.7

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 5.0+