İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce

8.5 10

v1.0.7 by Too Funny Artists

İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce APK download İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce APK download
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About İngilizce Öğreniyorum

İngilizce Öğreniyorum (Package Name: com.TooFunnyArtists.IngilizceOgreniyorum) is developed by Too Funny Artists and the latest version of İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce 1.0.7 was updated on March 15, 2018. İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce is in the category of Education. You can check all apps from the developer of İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce and find 16 alternative apps to İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 4.1+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
İNGİLİZCE ÖĞRENİYORUM programımız 3-10 yaş arası çocuklarımıza temel İngilizce kelimeleri doğru telaffuz ile öğretmeyi hedeflemektedir. Oyunumuzda 10 tane kategori ve 100’den fazla kelime mevcuttur. Kelimeler Amerikan aksanı ile profesyonel bir şekilde seslendirilmiştir.
Kategorileri çocuklarin okul öncesi dönemde en çok kullandıkları kelimeleri düşünerek hazırladık. Amacımız temel kelime gruplarının doğru aksan ve vurgularla öğrenilmesini sağlamaktır. Kücükken kazanılan kulak dolgunluğu ve dil yatkınlığı çocuklarımıza okul ve yetişkinli döneminde cok yararlı olacaktır. Dil öğrenme kabiliyeti erken yaşlarda cok daha fazladır ve çocukların küçük yaşta dil öğrenmesi çok önemlidir.
Kategorilerin içerisinde 10 ila 15 kelime mevcuttur. Resimlerin hepsi özenle seçilmistir ve seslendirmeler Amerikan aksanı ile profesyonel bir şekilde yapılmıştır.
Oyunumuzdaki kategoriler
• Hayvanlar
• Giysiler
• Renkler
• Sayılar
• Meyve ve Sebzeler
• Araçlar
• Vücudumuz
Her bi kelime hem görsel hem de sesli olarak tanıtılmaktadır. Kücük animasyonlar ve sesler hem öğrenmeye yardımcı olacak hem de sıkılmadan öğrenmeyi sağlayacaktır. Fenerbahceli Cemil, Taçsız Kral Pele, Nadia Comaneci, Backenbauer, hepsi bu uygulama ile çocuklarına İngilizce öğrettiler.
Uygulamamız bedavadır ve öğrenmeyi bölecek, ilgi dağıtacak reklamlar içermemektedir.
Lütfen bize [email protected] adresinden ulaşın. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyoruz.

İngilizce Öğreniyorum 1.0.7 Update

Yeni sesler ve animasyon yuklendi.
Read More
İngilizce Öğreniyorum Features
Previous Versions More
İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce
İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce 1.0.7 APK
May 6, 2018 54.04 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: armeabi-v7a

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 4fe8d6cbf26a535391fb0a282fddb44f5cbc8594

Size: 54.04 MB

What's New:

Yeni sesler ve animasyon yuklendi.
More Information

Update Date:

Latest Version:

1.0.7

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 4.1+