İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce

8.5 10

v1.0.7 by Too Funny Artists

İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce APK 下載 İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce APK 下載
通過APKFab客戶端下載
安全快速安裝 - 無區域限制

關於 İngilizce Öğreniyorum

İngilizce Öğreniyorum(包名:com.TooFunnyArtists.IngilizceOgreniyorum)開發者是Too Funny Artists,İngilizce Öğreniyorum的最新版本1.0.7更新時間為2018年03月15日。İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce的分類是教育。您可以查看İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce的開發者下的所有應用並找到İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce在安卓上的16個相似應用。目前這個應用免費。該應用可以從APKFab或Google Play下載到Android 4.1+。APKFab.com的所有APK/XAPK文檔都是原始文檔並且100%安全下載的資源。
İNGİLİZCE ÖĞRENİYORUM programımız 3-10 yaş arası çocuklarımıza temel İngilizce kelimeleri doğru telaffuz ile öğretmeyi hedeflemektedir. Oyunumuzda 10 tane kategori ve 100’den fazla kelime mevcuttur. Kelimeler Amerikan aksanı ile profesyonel bir şekilde seslendirilmiştir.
Kategorileri çocuklarin okul öncesi dönemde en çok kullandıkları kelimeleri düşünerek hazırladık. Amacımız temel kelime gruplarının doğru aksan ve vurgularla öğrenilmesini sağlamaktır. Kücükken kazanılan kulak dolgunluğu ve dil yatkınlığı çocuklarımıza okul ve yetişkinli döneminde cok yararlı olacaktır. Dil öğrenme kabiliyeti erken yaşlarda cok daha fazladır ve çocukların küçük yaşta dil öğrenmesi çok önemlidir.
Kategorilerin içerisinde 10 ila 15 kelime mevcuttur. Resimlerin hepsi özenle seçilmistir ve seslendirmeler Amerikan aksanı ile profesyonel bir şekilde yapılmıştır.
Oyunumuzdaki kategoriler
• Hayvanlar
• Giysiler
• Renkler
• Sayılar
• Meyve ve Sebzeler
• Araçlar
• Vücudumuz
Her bi kelime hem görsel hem de sesli olarak tanıtılmaktadır. Kücük animasyonlar ve sesler hem öğrenmeye yardımcı olacak hem de sıkılmadan öğrenmeyi sağlayacaktır. Fenerbahceli Cemil, Taçsız Kral Pele, Nadia Comaneci, Backenbauer, hepsi bu uygulama ile çocuklarına İngilizce öğrettiler.
Uygulamamız bedavadır ve öğrenmeyi bölecek, ilgi dağıtacak reklamlar içermemektedir.
Lütfen bize [email protected] adresinden ulaşın. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyoruz.

İngilizce Öğreniyorum 1.0.7 更新

Yeni sesler ve animasyon yuklendi.
查看更多
İngilizce Öğreniyorum 資訊
歷史版本 更多
İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce
İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce 1.0.7 APK
2018年05月06日 54.04 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: armeabi-v7a

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 4fe8d6cbf26a535391fb0a282fddb44f5cbc8594

Size: 54.04 MB

What's New:

Yeni sesler ve animasyon yuklendi.
更多資訊

更新日期:

最新版本:

1.0.7

請求更新:

提交最新版本

系統要求:

Android 4.1+