İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce

8.5 10

v1.0.7 von Too Funny Artists

İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce APK Herunterladen İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce APK Herunterladen
Bei APKFab herunterladen
Sicher & Schnell installieren • Regionfrei

Über İngilizce Öğreniyorum

İngilizce Öğreniyorum (Paketname: com.TooFunnyArtists.IngilizceOgreniyorum) wird von Too Funny Artists entwickelt und die neueste Version von İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce 1.0.7 wurde am 15. März 2018 aktualisiert. İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce liegt in der Kategorie von Lernen. Sie können alle Apps von dem Entwickler der İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce durchsuchen und 16 alternative Apps zu İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce auf Android finden. Derzeit ist diese APP kostenlos. Diese App kann auf Android 4.1+ auf APKFab oder Google Play heruntergeladen werden. Alle APK/XAPK Dateien auf APKFab.com sind original und 100% sicher, schnell herunterzuladen.
İNGİLİZCE ÖĞRENİYORUM programımız 3-10 yaş arası çocuklarımıza temel İngilizce kelimeleri doğru telaffuz ile öğretmeyi hedeflemektedir. Oyunumuzda 10 tane kategori ve 100’den fazla kelime mevcuttur. Kelimeler Amerikan aksanı ile profesyonel bir şekilde seslendirilmiştir.
Kategorileri çocuklarin okul öncesi dönemde en çok kullandıkları kelimeleri düşünerek hazırladık. Amacımız temel kelime gruplarının doğru aksan ve vurgularla öğrenilmesini sağlamaktır. Kücükken kazanılan kulak dolgunluğu ve dil yatkınlığı çocuklarımıza okul ve yetişkinli döneminde cok yararlı olacaktır. Dil öğrenme kabiliyeti erken yaşlarda cok daha fazladır ve çocukların küçük yaşta dil öğrenmesi çok önemlidir.
Kategorilerin içerisinde 10 ila 15 kelime mevcuttur. Resimlerin hepsi özenle seçilmistir ve seslendirmeler Amerikan aksanı ile profesyonel bir şekilde yapılmıştır.
Oyunumuzdaki kategoriler
• Hayvanlar
• Giysiler
• Renkler
• Sayılar
• Meyve ve Sebzeler
• Araçlar
• Vücudumuz
Her bi kelime hem görsel hem de sesli olarak tanıtılmaktadır. Kücük animasyonlar ve sesler hem öğrenmeye yardımcı olacak hem de sıkılmadan öğrenmeyi sağlayacaktır. Fenerbahceli Cemil, Taçsız Kral Pele, Nadia Comaneci, Backenbauer, hepsi bu uygulama ile çocuklarına İngilizce öğrettiler.
Uygulamamız bedavadır ve öğrenmeyi bölecek, ilgi dağıtacak reklamlar içermemektedir.
Lütfen bize [email protected] adresinden ulaşın. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyoruz.

İngilizce Öğreniyorum 1.0.7 Update

Yeni sesler ve animasyon yuklendi.
Mehr lesen
İngilizce Öğreniyorum Besonderheiten
Frühere Versionen Mehr
İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce
İngilizce Öğreniyorum - Çocuklar İçin İngilizce 1.0.7 APK
6. Mai 2018 54.04 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: armeabi-v7a

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 4fe8d6cbf26a535391fb0a282fddb44f5cbc8594

Size: 54.04 MB

What's New:

Yeni sesler ve animasyon yuklendi.
Mehr Information

Verfügbar bei:

Lernen Apps

Aktualisierungsdatum:

Letzte Version:

1.0.7

Anforderungen:

Android 4.1+