tv shqip express - shiko tv shqip

9.5 132

v5.4 by DIO APPS

tv shqip express - shiko tv shqip APK download tv shqip express - shiko tv shqip APK download
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Alb Elite TV

Alb Elite TV (Package Name: tv.shqip.elite) is developed by DIO APPS and the latest version of tv shqip express - shiko tv shqip 5.4 was updated on December 16, 2019. tv shqip express - shiko tv shqip is in the category of Entertainment. You can check all apps from the developer of tv shqip express - shiko tv shqip and find 1 alternative app to tv shqip express - shiko tv shqip on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 4.1+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Ky aplikacion eshte ber per te gjith ata qe nuk munden te shikojn tv jasht shtetit , apo dhe brenda , Ky aplikacion merr gjith linqet free ne internet dhe i bashkengjit ne aplikacion ! S'ben asgje me shum se sa i gjen dhe i fut brenda ne aplikacion ! Per cdo gje mund te na kontaktoni ne emailin : [email protected].
Per cdo keqtrajtim te te drejtave te autorit mund te na shkruani ne emailin me siper , dhe ne do i heqim direkt.
Ky aplikacion nuk eshte fitimprures.Eshte ndertuar per lidhjen e shqiptarve kudo qe te jen !
Ne kerkojm nga ju vetem te na vlersoni me 5 yje.Ju falenderojm perzemerisht STAFI DIO!
SHIKO DHE TI SHQIP FREE
SHQIP TV STABEL
ALB TV

Alb Elite TV 5.4 Update

Kanalet jan sistemuar totalisht :D
Read More
Alb Elite TV Features
Previous Versions More
tv shqip express - shiko tv shqip
tv shqip express - shiko tv shqip 5.4 APK
December 17, 2019 7.45 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

Screen DPI: nodpi

SHA1: cec08b3da9d41240647cd91751602535c9a115a1

Size: 7.45 MB

What's New:

Kanalet jan sistemuar totalisht :D
tv shqip express - shiko tv shqip
tv shqip express - shiko tv shqip 2.0 APK
June 4, 2019 6 MB

Requires Android: Android 4.0.3+

Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

Screen DPI: nodpi

SHA1: d6cf8e8ff9095ba81d1c6f0efd6a2c37f20f713c

Size: 6 MB

More Information

Package Name:

tv.shqip.elite

Update Date:

Latest Version:

5.4

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 4.1+