Lajmi Fundit - Shqipëri

9.3 58

v2.3.7 by Albanian NEWS

Lajmi Fundit - Shqipëri APK download Lajmi Fundit - Shqipëri APK download
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Lajmi Fundit

Lajmi Fundit (Package Name: com.albapp.lastnews) is developed by Albanian NEWS and the latest version of Lajmi Fundit - Shqipëri 2.3.7 was updated on February 7, 2022. Lajmi Fundit - Shqipëri is in the category of News & Magazines. You can check all apps from the developer of Lajmi Fundit - Shqipëri and find 200 alternative apps to Lajmi Fundit - Shqipëri on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 4.4+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe një përmbledhje të të gjithë mediave online.
Aplikacioni është i thjeshtë, shumë i shpejtë dhe kompakt, mundëson shfaqjen e lajmeve të fundit, duke iu referuar faqeve kryesore informative.
Ofrohet mundësia e kërkimit të shpejtë për çdo artikull, ruajtja e postimeve të preferuara si dhe ndarja në bazë të kategorive.
Mund të shfletoni lehtësisht artikujt e ndryshëm sipas kategorive përkatëse, duke rrëshqitur gishtin në ekran.
Në menunë e kontrollit mund të zgjidhni të lexoni lajmet nga mediat e preferuara, artikujt më të klikuar, artikujt e ruajtur, informacion rreth programit etj.
Gjithashtu, Ju keni mundësine të zgjidhni të merrni ose jo njoftime automatike me lajmet kryesore të orëve të fundit.
Zgjedhja juaj për lajmin e fundit!

Lajmi Fundit 2.3.7 Update

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!
Read More
Lajmi Fundit Features
Related Videos
Previous Versions More
Lajmi Fundit - Shqipëri
Lajmi Fundit - Shqipëri 2.3.7 APK
February 9, 2022 11.36 MB

Requires Android: Android 4.4+

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: 9d22596fd19d545edd236a5905a24f08a5792bbb

Size: 11.36 MB

What's New:

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!
Lajmi Fundit - Shqipëri
Lajmi Fundit - Shqipëri 2.3.6 APK
January 19, 2022 7.91 MB

Requires Android: Android 4.4+

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: 3a63a455c094c75039fabafd8d2a8fde5d7d2d4d

Size: 7.91 MB

What's New:

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!
Lajmi Fundit - Shqipëri
Lajmi Fundit - Shqipëri 2.3.1 APK
February 21, 2021 7.88 MB

Requires Android: Android 4.4+

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: bf1613b4a7fe3bc181190937cefd74b673672bae

Size: 7.88 MB

What's New:

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!
Lajmi Fundit - Shqipëri
Lajmi Fundit - Shqipëri 2.3.1 XAPK APKs
March 3, 2021 7.89 MB
Variant
Arch
Version
DPI
Android 4.4+
120-640dpi
Android 4.4+
120-640dpi
More Information

Package Name:

com.albapp.lastnews

Update Date:

Latest Version:

2.3.7

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 4.4+