Mëso Greqisht

1.0 15

v1.8.3 by Albcoding Sh.P.K

Mëso Greqisht APK download Mëso Greqisht APK download
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Mëso Greqisht

Mëso Greqisht (Package Name: com.albcoding.mesogreqisht) is developed by Albcoding Sh.P.K and the latest version of Mëso Greqisht 1.8.3 was updated on November 19, 2021. Mëso Greqisht is in the category of Education. You can check all apps from the developer of Mëso Greqisht and find 158 alternative apps to Mëso Greqisht on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 4.4+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Mëso Greqisht është një aplikacion falas që ju lejon të mësoni greqisht shpejt dhe me efikasitet.
- Praktikoni leximin, të folurit, të dëgjuarit dhe të shkruarit. Aplikacioni gjithashtu ofron aftësinë për të dëgjuar fjalinë me zë nga grekfolësit.
Mësoni fjalë nga të gjitha kategoritë themelore që ju nevojiten për të komunikuar lirshëm në çdo situatë ku ndodheni.
- Alfabeti, numrat, ditët, muajt, stinët ...
Mësoni shkronjat e alfabetit grek dhe si të shkruani numra në italisht, ditët e javës, muajt dhe stinët ...
- Fjali dhe biseda të ndryshme
Aplikacioni përfshin përshëndetje të përditshme, komunikim me anëtarët e familjes në shtëpi, pyetje rreth ngrënies në kuzhinë dhe mënyrën se si të shprehni ndjenjat tuaja ndaj të dashurve.
Komunikoni lirshëm me kolegët ose shefin.
Fitoni aftësinë për të komunikuar me shokët e klasës dhe mësuesit në shkollë dhe të bëni pyetje në lidhje me mësimet.
Kur udhëtoni, do të mësoni të pyesni për drejtimet dhe vendet që doni t'i vizitoni. Ju gjithashtu mund të gjeni fjali në lidhje me restorantin dhe hotelin, si të porosisni ushqim, ose të prenotoni një dhomë hoteli dhe të bëni pagesa.
Ju do të mësoni se si të kërkoni ndihmë mjekësore kur shkoni në spital.
Shprehje në lidhje me sportet, blerjet në dyqane dhe më shumë.
- Gramatika
Ju do të mësoni përdorimin e emrave, mbiemrave, ndajfoljeve, paskajoreve dhe shumë rregullave të tjera gramatikore në fjali nga shembujt e ndryshëm në aplikacion.
- Ilustrime me foto
Një nga mënyrat më efektive për të mbajtur fjalët në mend është t'i mësoni ato nga figurat. Aplikacioni ju jep këtë mundësi ku mund të gjeni fjalë që ilustrohen me fotografi
-Teste
Testoni njohuritë tuaja nga lloje të ndryshme të testeve të ofruara nga aplikacioni si: P.sh. kombinimi i fjalëve me të njëjtin kuptim, gjetja e përgjigjes së saktë nga foto, përkthimi i fjalës ose fjalisë, dëgjimi i fjalisë dhe më pas shkrimi i saj, shqiptimi i fjalisë që shfaqet dhe të tjera.
- Sfidoni miqtë
Krijoni një sfidë dhe dërgoni ID-në mikut tuaj që ai do ta përdorë për t'ju gjetur dhe për t'u lidhur me ju. Krijoni kuize me pyetje dhe përgjigje brenda sfidave dhe sfidoni njëri-tjetrin ose komunikoni me njëri-tjetrin në grupe.
-Disa nga kategoritë që mund të gjeni në aplikacion janë:
- Alfabeti,
- Gramatika,
- Numrat,
- Fjalë dhe fjali të përditshme,
- Ditët e javës, muajt, stinët,
- Në shtëpi,
- Në punë,
- Në udhëtim,
- Në restorant,
- Spital,
- Në dyqan,
- Për sportin,
- Ndjenjat,
- Biseda të ndryshme dhe të tjera.
Read More
Mëso Greqisht Features
Related Videos
Previous Versions More
Mëso Greqisht
Mëso Greqisht 1.8.3 APK
November 28, 2021 62.16 MB

Requires Android: Android 4.4+

Architecture: arm64-v8a, armeabi-v7a, x86, x86_64

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 5eb9d7bbac634e4bb911662a376333125450d79f

Size: 62.16 MB

What's New:

Mëso Greqisht
Mëso Greqisht 1.8.1 APK
October 18, 2021 45.86 MB

Requires Android: Android 4.4+

Architecture: arm64-v8a

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: 1d1c6eb2b8dea969ff4c87782f6e61d4e9e75517

Size: 45.86 MB

What's New:

Mëso Greqisht
Mëso Greqisht 1.7.9 APK
October 4, 2021 62.98 MB

Requires Android: Android 4.4+

Architecture: arm64-v8a, armeabi-v7a, x86, x86_64

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 4b7b7fecdab3e0c116d3222e4641b58b3ab7b646

Size: 62.98 MB

What's New:

Mëso Greqisht
Mëso Greqisht 1.7.2 APK
September 14, 2021 58.51 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: arm64-v8a, armeabi-v7a, x86, x86_64

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: d6f4177adc799c13fb9b7c166369cca0f34b02c2

Size: 58.51 MB

What's New:

More Information

Update Date:

Latest Version:

1.8.3

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 4.4+