Ketnet
8.6
230

Ketnet

4.0.19 (2554) by VRT
Endlessly enjoy your favorite Ketnet programs

Ketnet Screenshots

Ketnet 4.0.19 (2554) Description
Ketnet (Package Name: be.vrt.ketnet.ketnet) is developed by VRT and the latest version of Ketnet 4.0.19 (2554) was updated on May 7, 2021. Ketnet is in the category of Entertainment. You can check all apps from the developer of Ketnet and find 76 alternative apps to Ketnet on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 5.0+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Beleef Ketnet overal met de gratis Ketnet-app. De Ketnet-app is eindeloos genieten van je favoriete Ketnet-programma's, highscores verbreken van je vrienden en je mening geven over de coolste actuele onderwerpen.
- Van Ghost Rockers, Samson en Gert, Karrewiet tot D5R. Met de Ketnet-app mis je geen enkele aflevering van de nieuwste Ketnet-programma’s.
- Laat je gaan met de supertoffe spelletjes, waag je aan de uitdagende puzzels en bewijs dat je de grootste Ketnet-fan bent in onze quizzen. De Ketnet-app zorgt voor urenlang speelplezier.
- Schuilt er in jou een kunstenaar? In de Fotofabriek van de Ketnet-app maak je je selfies nog zotter, je vakantiefoto's nog zonniger en de foto's van je huisdieren nog beestiger!
- Met je Ketprofiel kan je niet alleen je vrienden, maar ook de Ketnet-wrappers op de voet volgen. Zo blijf je ook via de Ketnet-app op de hoogte van al hun avonturen.
In de Ketnet-app staat kijken en spelen centraal, maar ook creativiteit en interactiviteit worden gestimuleerd in een veilige omgeving. De Ketnet-app is GRATIS, eenvoudig te gebruiken en VEILIG. De Ketnet-app bevat GEEN in-app aankopen en GEEN advertenties.
Naast de Ketnet-app biedt Ketnet ook gratis op maat van de allerjongsten de Ketnet Jr.-app aan, waar peuters en kleuters samen met hun favoriete Ketnet Jr.-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier kunnen ontdekken.
Ketnet 4.0.19 (2554) Update
- Update spinner animatie
- Toevoegen video duration op thumbnails
- Update font
- Aanpassingen event snackbar
Read More
Ketnet Features
More Information
Update Date:

2021-05-07

Latest Version:

4.0.19 (2554) 

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 5.0+