Ketnet

8.6 232

v4.1.0 (2711) von VRT

Ketnet Ketnet
Auch bei Google Play verfügbar

Über Ketnet

Ketnet (Paketname: be.vrt.ketnet.ketnet) wird von VRT entwickelt und die neueste Version von Ketnet 4.1.0 (2711) wurde am 14. Juni 2021 aktualisiert. Ketnet liegt in der Kategorie von Unterhaltung. Sie können alle Apps von dem Entwickler der Ketnet durchsuchen und 50 alternative Apps zu Ketnet auf Android finden. Derzeit ist diese APP kostenlos. Diese App kann auf Android 5.0+ auf APKFab oder Google Play heruntergeladen werden. Alle APK/XAPK Dateien auf APKFab.com sind original und 100% sicher, schnell herunterzuladen.
Beleef Ketnet overal met de gratis Ketnet-app. De Ketnet-app is eindeloos genieten van je favoriete Ketnet-programma's, highscores verbreken van je vrienden en je mening geven over de coolste actuele onderwerpen.
- Van Ghost Rockers, Samson en Gert, Karrewiet tot D5R. Met de Ketnet-app mis je geen enkele aflevering van de nieuwste Ketnet-programma’s.
- Laat je gaan met de supertoffe spelletjes, waag je aan de uitdagende puzzels en bewijs dat je de grootste Ketnet-fan bent in onze quizzen. De Ketnet-app zorgt voor urenlang speelplezier.
- Schuilt er in jou een kunstenaar? In de Fotofabriek van de Ketnet-app maak je je selfies nog zotter, je vakantiefoto's nog zonniger en de foto's van je huisdieren nog beestiger!
- Met je Ketprofiel kan je niet alleen je vrienden, maar ook de Ketnet-wrappers op de voet volgen. Zo blijf je ook via de Ketnet-app op de hoogte van al hun avonturen.
In de Ketnet-app staat kijken en spelen centraal, maar ook creativiteit en interactiviteit worden gestimuleerd in een veilige omgeving. De Ketnet-app is GRATIS, eenvoudig te gebruiken en VEILIG. De Ketnet-app bevat GEEN in-app aankopen en GEEN advertenties.
Naast de Ketnet-app biedt Ketnet ook gratis op maat van de allerjongsten de Ketnet Jr.-app aan, waar peuters en kleuters samen met hun favoriete Ketnet Jr.-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier kunnen ontdekken.

Ketnet 4.1.0 (2711) Update

- Autoplay volgende video
- Uitbreiding zoekresultaten
Mehr lesen
Ketnet Besonderheiten
Mehr Information

Paketnamen:

be.vrt.ketnet.ketnet

Verfügbar bei:

Unterhaltung Apps

Aktualisierungsdatum:

2021-06-14

Letzte Version:

4.1.0 (2711)

Erwerben:

Google Play

Anforderungen:

Android 5.0+