OutSmart WerkbonApp

32

v2.2.0.5 by WorkOrderApp B.V.

OutSmart WerkbonApp OutSmart WerkbonApp
從Google Play獲取應用

關於 OutSmart

OutSmart(包名:com.werkbon)開發者是WorkOrderApp B.V.,OutSmart的最新版本2.2.0.5更新時間為2021年06月05日。OutSmart WerkbonApp的分類是生產應用。您可以查看OutSmart WerkbonApp的開發者下的所有應用並找到OutSmart WerkbonApp在安卓上的196個相似應用。目前這個應用免費。該應用可以從APKFab或Google Play下載到Android 4.4+。APKFab.com的所有APK/XAPK文檔都是原始文檔並且100%安全下載的資源。
OutSmart is dé digitale generieke oplossing voor de vervanging van de papieren werkbon, voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst. Op de werkbon registreer je je uren en artikelen. Je kunt foto’s toevoegen van je werk (bijvoorbeeld ervoor en erna) en je klant zet er een digitale handtekening onder. Direct op de smartphone of tablet. Wij zorgen er dan voor dat de bon als PDF in een mail naar je klant wordt gestuurd. Simpel en doeltreffend.
Door goed te luisteren naar de markt en alle suggesties op eerdere versies van OutSmart hebben we een standaard werkorderformulier opgemaakt, daarnaast is het mogelijk zelf formulieren te maken en deze met een werkbon mee te sturen. Wilt u automatisch na het inplannen van een werkbon een SMS versturen aan uw klant? Geen probleem. Ook is het mogelijk OutSmart te integreren in uw bedrijfsomgeving. Onze on-line omgeving kan gekoppeld worden met elk ERP / CRM pakket.
De werkbon
Het invullen van de werkbon is heel simpel. Vul de opdrachtgever en de klant in en selecteer het type werk. Vervolgens ga je de knoppen af (werkzaamheden & uren, Materialen etc.). Er verschijnen dan steeds nieuwe invulvelden.
Ben je klaar, klik dan op Verzenden en de werkbon wordt verstuurd naar je klant met de werkbon als PDF toegevoegd.
Tips: bovenin het scherm zie je een start-knop. Met de knop kun je automatisch de tijdregistratie starten.
Wil je regels of bonnen verwijderen? Druk dan 3 seconden op de regel die je wilt verwijderen.
Web-account
Wil je optimaal gebruik maken van de App, maak dan een web-account aan op https://out-smart.com en koppel direct één of meerdere apps.
Het web-account is gemaakt voor de planner(s) op kantoor. Via het digitale planbord plan je eenvoudig de complete buitendienst. En met track & trace zie je in één oogopslag waar de mensen binnen kantoortijden actief zijn. In het web-account kun je eenvoudig artikelen en relaties invoeren of vanuit Excel importeren. Deze worden met alle apps gesynchroniseerd. Hierdoor kun je met de app ook gewoon doorwerken als je geen internet hebt. Upload je bedrijfslogo en personaliseer de app.
Heb je nog meer hulp nodig of heb je vragen? Je kunt ook een live 20 minuten demo met één van onze medewerkers inplannen. Dat kan via de website, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je ons via chat (rechtsboven), email ([email protected]) en telefoon (020 2298144) bereiken. Samen zorgen wij dat je grip krijgt op je organisatie en dat je tijd gaat besparen aan administratie.
Heel veel succes en werkplezier!
De app kan met of zonder account op www.out-smart.com worden gebruikt.
Urenregistratie | uren | handtekening | registratie | werkbon | digitale werkbon | bedrijfsproces

OutSmart 2.2.0.5 更新

- Support Android 11
- Form bugfixes
- Translation updates
查看更多
OutSmart 資訊
相關視頻
更多資訊

包名:

com.werkbon

更新日期:

2021-06-05

最新版本:

2.2.0.5

請求更新:

提交最新版本

Available on:

Google Play

系統要求:

Android 4.4+