OutSmart WerkbonApp
7.0
31

OutSmart WerkbonApp

2.2.0.3 by WorkOrderApp B.V.
あなたの仕事の受注をデジタル化!基本計画ボード。最大の英国とベルギー
OutSmart 2.2.0.3
WorkOrderApp B.V.からリリースされた『OutSmart』は仕事効率化アプリだ。apkfab.com/jpから『OutSmart』のファイルサイズ(APKサイズ):20.96 MB、関連ムービー、pv、スクリーンショット、詳細情報などを確認できる。apkfab.com/jpではWorkOrderApp B.V.より配信したアプリを簡単に検索して見つけることができる。『OutSmart』に似ているアプリや類似アプリは184個を見つける。現在、本作のダウンロードも基本プレイも無料だ。『OutSmart』のAndroid要件はAndroid 4.4+なので、ご注意ください。APKFabあるいはGooglePlayから『OutSmart』の最新バージョンを高速、安全にダウンロードできる。APKFab.com/jpでは全てのAPK/XAPKファイルがオリジナルなものなので、高速、安全にダウンロードできる。
OutSmart is dé digitale generieke oplossing voor de vervanging van de papieren werkbon, voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst. Op de werkbon registreer je je uren en artikelen. Je kunt foto’s toevoegen van je werk (bijvoorbeeld ervoor en erna) en je klant zet er een digitale handtekening onder. Direct op de smartphone of tablet. Wij zorgen er dan voor dat de bon als PDF in een mail naar je klant wordt gestuurd. Simpel en doeltreffend.
Door goed te luisteren naar de markt en alle suggesties op eerdere versies van OutSmart hebben we een standaard werkorderformulier opgemaakt, daarnaast is het mogelijk zelf formulieren te maken en deze met een werkbon mee te sturen. Wilt u automatisch na het inplannen van een werkbon een SMS versturen aan uw klant? Geen probleem. Ook is het mogelijk OutSmart te integreren in uw bedrijfsomgeving. Onze on-line omgeving kan gekoppeld worden met elk ERP / CRM pakket.
De werkbon
Het invullen van de werkbon is heel simpel. Vul de opdrachtgever en de klant in en selecteer het type werk. Vervolgens ga je de knoppen af (werkzaamheden & uren, Materialen etc.). Er verschijnen dan steeds nieuwe invulvelden.
Ben je klaar, klik dan op Verzenden en de werkbon wordt verstuurd naar je klant met de werkbon als PDF toegevoegd.
Tips: bovenin het scherm zie je een start-knop. Met de knop kun je automatisch de tijdregistratie starten.
Wil je regels of bonnen verwijderen? Druk dan 3 seconden op de regel die je wilt verwijderen.
Web-account
Wil je optimaal gebruik maken van de App, maak dan een web-account aan op https://out-smart.com en koppel direct één of meerdere apps.
Het web-account is gemaakt voor de planner(s) op kantoor. Via het digitale planbord plan je eenvoudig de complete buitendienst. En met track & trace zie je in één oogopslag waar de mensen binnen kantoortijden actief zijn. In het web-account kun je eenvoudig artikelen en relaties invoeren of vanuit Excel importeren. Deze worden met alle apps gesynchroniseerd. Hierdoor kun je met de app ook gewoon doorwerken als je geen internet hebt. Upload je bedrijfslogo en personaliseer de app.
Heb je nog meer hulp nodig of heb je vragen? Je kunt ook een live 20 minuten demo met één van onze medewerkers inplannen. Dat kan via de website, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je ons via chat (rechtsboven), email ([email protected]) en telefoon (020 2298144) bereiken. Samen zorgen wij dat je grip krijgt op je organisatie en dat je tijd gaat besparen aan administratie.
Heel veel succes en werkplezier!
De app kan met of zonder account op www.out-smart.com worden gebruikt.
Urenregistratie | uren | handtekening | registratie | werkbon | digitale werkbon | bedrijfsproces
OutSmart 2.2.0.3 アップデート
- Object inspection added
- Bugfixes
- Translations updated
続きを読む
OutSmart 特徴
追加情報
パケージ名:

com.werkbon

カテゴリー:

仕事効率化 アプリ

更新日:

2021-04-22

最新バージョン:

2.2.0.3 

バージョンアップ申請:

最新版提出

で手に入れよう:

Google Play

Android要件:

Android 4.4+