Viata la ferma -Invata animale

7.7 18

v2.5 by Mihail Falcuta

Viata la ferma -Invata animale Viata la ferma -Invata animale
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Viata la ferma -Invata animale

Viata la ferma -Invata animale (Package Name: com.ideonteam.viatalaferma) is developed by Mihail Falcuta and the latest version of Viata la ferma -Invata animale 2.5 was updated on February 25, 2016. Viata la ferma -Invata animale is in the category of Educational. You can check all apps from the developer of Viata la ferma -Invata animale. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 2.3.4+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
"Viata la ferma -Invata animale" este o aplicatie educativa pentru copii cu varsta intre 1 si 7 ani. Aplicatia ajuta copiii sa isi dezvolte vocabularul si perceptia asupra obiectelor si fiintelor.
In jocul "Viata la ferma", copiii vor invata intr-un mod interactiv :
a) Literele din alfabet;
b) Cuvinte:
- Cifre;
- Animale domestice
- Culori;
- Forme;
- Legume;
- Fructe;
Imaginile sunt insotite de pronuntia in limba romana si de sunete specifice.
Jocul educativ "Viata la ferma –Invata animale" cuprinde 10 mini-jocuri:
1. Invata - apasa pe caracterele care apar pe ecran pentru a auzi denumirea in limba romana precum si sunete specifice.
2. Alege culorile - invata prin joc culori sau verifica-ti cunostintele apasand pe culoarea auzita. Primul nivel te ajuta sa inveti culorile – apasa pe patratelele colorate si vei auzi numele acelei culori. In celelalte nivele grupuri a cate 3,5,7,8 sau 10 culori vor aparea iar copilul va trebui sa aleaga culorile in ordinea auzita.
3. Sorteaza - triaza legume si aseaza-le in cosul lor . Pentru copii vor fi puse la dispozitie cate 3 cosulete in fiecare nivel , iar in fiecare cosulet copiii vor aduna cate un anumit tip de leguma.
4. Labirint - Colecteaza litere, formeaza cuvinte si gaseste animale pentru a asculta pronuntarea corecta in limba romana. Acesta este un labirint de dificultate mica pentru copii in care acestia trebuie sa urmareasca un traseu simplu pentru a aduna literele din alfabet care compun un cuvant (animal domestic) – de fiecare data cand se colecteaza o litera din alfabet se aude si pronuntia acesteia in limba romana. Cand vor culege toate literele si vor ajunge la animal se va auzi numele animalului domestic si sunetul specific al acestuia.
5. Sari - Sari si colecteaza fructe, legume, litere din alfabet si numere - un joc de de invatare si testare a dexteritatii. De fiecare data cand se va atinge un fruct, o leguma, o litera sau un numar, se va auzi pronuntia acelor cuvinte in limba romana.
6. Pereche - Aranjeaza formele in casutele indicate pentru a forma o figura noua. De fiecare data cand se atinge o forma geometrica colorata , numele acesteia se va auzi.
7. Alearga - Alearga si prinde legume, fructe, numere si litere din alfabet scapate de pasari . Joc de de invatare si testare a dexteritatii. Legumele, fructele, numerele si literele purtate de pasari scapa din ghearele acestora iar tu trebuie sa le prinzi inainte sa dispara.
8. Ridica un gard – invata cifre si forme. Ridica un gard in jurul oilor apasand cifre in ordine crescatoare si vezi ce forma geometrica se formeaza. Pentru copii sunt puse la dispozitie mai multe cifre. Copiii trebuie sa apese in ordine crescatoare cifrele pentru a crea o forma geometrica: triunghi, patrat, trapez, pentagon, stea.
9. Trecere Drum - Ajuta pisica sa treaca drumul si sa se fereasca de catei. Se stie ca pisicile si cateii nu se inteleg prea bine, de aceea pisica trebuie sa treaca cu grija drumul folosit de catei. Daca te prinde un catel va trebui sa o iei de la capat. Trebuie sa ajungi la prietenii tai pe cealalta parte a drumului!
10. Verifica-ti cunostintele – ultimul nivel. Identifica animale in ordinea precizata.
La sfarsitul fiecarui nivel copiii vor primi o recompensa de maximum 3 stelute in functie de procentajul de completare corecta a nivelului.
Informatii adaptate nevoii de a descoperi lumea inconjuratoare vor fi adaugate periodic in lista materialelor interactive pentru copii din jocul educativ "Viata la ferma ".
Descarca acum jocul educativ "Viata la ferma" si ajuta-ti copilul sa descopere cuvinte, litere, numere,animale domestice,fructe,legume, forme precum si vocabularul limbii romane.

Viata la ferma -Invata animale 2.5 Update

- imbunatatiri pentru versiunile noi Android
Read More
Viata la ferma -Invata animale Features
Related Videos
Previous Versions More
Viata la ferma -Invata animale
Viata la ferma -Invata animale 2.5 APK
2016-02-25 25.75 MB

Requires Android: Android 2.3.4+

Architecture: armeabi-v7a

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 8a08fab019a69eebcc29e9ef71d5c19915ee37da

Size: 25.75 MB

What's New:

- imbunatatiri pentru versiunile noi Android
Viata la ferma -Invata animale
Viata la ferma -Invata animale 2.4 APK
2015-07-17 25.18 MB

Requires Android: Android 2.3.4+

Architecture: armeabi

Screen DPI: 120-480dpi

SHA1: 2e8f8e62adbab726a1e3c87c6e9e647db67f1a3b

Size: 25.18 MB

What's New:

- schimbare pictograma
More Information

Update Date:

2016-02-25

Latest Version:

2.5

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 2.3.4+