Tuinvogelgids
8.7
6

Tuinvogelgids

4.8.1 by Nature2U
Always your digital Garden Bird Guide at hand, nature in your pocket!

Tuinvogelgids Screenshots

Tuinvogelgids 4.8.1 Description
Tuinvogelgids (Package Name: nl.nature2u.tuinvogels) is developed by Nature2U and the latest version of Tuinvogelgids 4.8.1 was updated on March 17, 2021. Tuinvogelgids is in the category of Books & Reference. You can check all apps from the developer of Tuinvogelgids and find 14 alternative apps to Tuinvogelgids on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 6.0+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Altijd je digitale veldgids bij de hand. Een interactieve app met de meest voorkomende tuinvogels met geluiden. De app heeft meer dan 80 soorten!
Beschrijving:
De meest opvallende en algemene tuinvogels in één app. Is dit een Vink- of een Mus, een Kraai of een Roek? Voortaan weet je direct wat er vliegt in de natuur of je eigen tuin
Spots verzamelen en delen met vrienden. Genieten van vogelgeluiden en professionele natuurfotografie van Han Bouwmeester. Als extra heeft de app nu ook een locatiekaart. Nooit meer verdwalen en makkelijk je spots terug vinden.
Tip van een Vogelkenner.
Let op met afspelen van vogelgeluiden in de natuur. Vooral in het voorjaar reageren vogels hier sterk op en dat is verloren energie. Echte kenners nemen oortjes (koptelefoon) mee het veld in. Eén oor voor het luisteren naar de vogel en het andere voor de app. Geniet van de natuur!!
Tuinvogelgids 4.8.1 Update
Bug fixes. Veel plezier in de natuur!
Read More
Tuinvogelgids Features
More Information
Update Date:

2021-03-17

Latest Version:

4.8.1 

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 6.0+