Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip
7.8
4

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip

1.1.3 by Trigonom™
Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Screenshots

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 Description
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip (Package Name: shkolla.trigonom.shkruajshkronjat) is developed by Trigonom™ and the latest version of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 was updated on November 21, 2020. Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip is in the category of Educational. You can check all apps from the developer of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip and find 89 alternative apps to Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip on Android. Currently this app is for free.This app can be downloaded on Android 4.0.3+ on APKFab or Google Play. All APK / XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.
Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.
Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.
Veçoritë kryesore:
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 Update
Bug fixes and performance improvement!
Read More
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Features
More Information
Update Date:

2020-11-21

Latest Version:

1.1.3 

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 4.0.3+