Pollennieuws

7.5 1

v3.2.2 by Pollennieuws / Hooikoortsradar

Pollennieuws Pollennieuws
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Pollennieuws

Pollennieuws (Package Name: com.novioplan.pollennieuws) is developed by Pollennieuws / Hooikoortsradar and the latest version of Pollennieuws 3.2.2 was updated on March 7, 2015. Pollennieuws is in the category of Weather. You can check all apps from the developer of Pollennieuws and find 20 alternative apps to Pollennieuws on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 2.2+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Deze app wordt niet meer ondersteund, de nieuwe Pollennieuws 2020 app is hier te vinden:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.pollennieuws.app
Pollennieuws is een applicatie waarmee u dagelijks op de hoogte wordt gehouden van actuele informatie over pollen en hooikoorts en waarmee u uw eigen hooikoortslogboek kunt bijhouden.
Pollennieuws wil mensen in staat stellen om pollenplanten die hooikoortsklachten veroorzaken te leren herkennen en te mijden als ze bloeien. Ideaal om even te bekijken voordat u gaat sporten, recreëren of wandelen in de buitenlucht. Het biedt u ook de mogelijkheid om uw hooikoortsmedicatie af te stemmen op de actuele situatie. De applicatie bestaat uit een aantal elementen:
Pollenkaartje Onafhankelijke biologen verzorgen dagelijks een pollenkaartje van Nederland met de verwachting van de pollen in de lucht. De polleninformatie op het pollenkaartje wordt dagelijks rond 7.00 uur door Pollennieuws gemaakt en indien nodig vaker.
• Pollenjournaal Regelmatig schrijft bioloog Maurice Martens een kort tekstbericht met een samenvatting van de meest actuele ontwikkelingen.
• Pollenvideofilmpjes Wekelijks worden op mooie locaties nieuwe videofilmpjes over pollen, pollenplanten en hooikoorts gemaakt. In de videofilmpjes wordt wat dieper ingegaan op de kenmerken van een specifieke boom, struik, gras of kruid. De meest recente video's staan bovenaan de lijst. Afhankelijk van het gebruikte besturingssysteem en bijbehorende video-compatibiliteit zou het kunnen zijn dat sommige devices bepaalde video's niet af kunnen spelen.

• Meldingen in een eigen Logboekje Door het plaatsen van meldingen kunt u zelf het verloop van uw eigen hooikoortsklachten vastleggen in een logboekje. U kunt de intensiteit en de zes belangrijkste en meest voorkomende symptomen aangeven.
Door bij de reeks meldingen op de menu knop te drukken, krijgt u in één oogopslag een jaaroverzicht van uw hooikoorts in beeld. U kunt uw meldingen eenvoudig mailen naar bijvoorbeeld uw computer of uw arts via "Exporteer Mijn Meldingen". Ook kunt u uw eigen hooikoortsbeleving vergelijken met andere meldingen uit uw regio en Nederland. Uw anonieme meldingen dragen bij aan het verbeteren van de meerdaagse verwachtingen.

• Pollenkalender In de Pollenkalender wordt de bloeiperiode van de belangrijkste bomen, struiken, grassen en kruiden weergegeven. Als u op een bloeitijdindicatie van de pollenkalender drukt krijgt u een goed herkenbare foto met beschrijving van de plant te zien en de mogelijkheid om een korte leerzame videofilm over deze plant te bekijken.In combinatie met het logboekje kan het verband gelegd worden tussen uw eigen klachten en de bloeiperiode van specifieke planten.
Deze app vereist een goed werkende internet verbinding. Indien dit niet het geval is zal de app niet optimaal tot zijn recht komen.
Privacy beleid
Je hoeft voor het gebruik van de app niet in te loggen met een naam of e-mail, de registraties die je via de app kunt doen zijn dan ook anoniem. Pollennieuws verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de gebruiker van de app. Pollennieuws respecteert de privacy van alle gebruikers van haar websites en apps.
Veel gebruikers hebben de vraag gesteld waarom GPS wordt gebruikt. GPS gebruik maakt het mogelijk om een zo nauwkeurig mogelijke plaatsbepaling aan de melding toe te voegen. Daardoor wordt een meer gedetailleerd beeld verkregen van het hooikoortsverloop per locatie van alle app-gebruikers tezamen. Dat biedt in opvolgende jaren de mogelijkheid om voor de individuele gebruiker een betere vergelijking van het jaarpatroon te genereren en voor alle gebruikers tezamen een nauwkeuriger landelijke en regionale verwachting op te stellen van de pollendruk.

Pollennieuws 3.2.2 Update

• Kleine UI en bug fixes
____
• Gebruiksvriendelijker design
• Meerdaagse verwachting
• Geen GPS vereist om de app te gebruiken. Wel gewenst.
• Voor het gebruik van deze app hoef je geen registratie te doorlopen. Meldingen dragen bij aan het verbeteren van de meerdaagse verwachting.
Read More
Pollennieuws Features
Previous Versions More
Pollennieuws
Pollennieuws 3.2.2 APK
2015-07-24 9.4 MB

Requires Android: Android 2.2+

Architecture:

Screen DPI: 120-320dpi

SHA1: d05be7aed05cca84c18876eeefff36b0794b5733

Size: 9.4 MB

What's New:

• Kleine UI en bug fixes
____
• Gebruiksvriendelijker design
• Meerdaagse verwachting
• Geen GPS vereist om de app te gebruiken. Wel gewenst.
• Voor het gebruik van deze app hoef je geen registratie te doorlopen. Meldingen dragen bij aan het verbeteren van de meerdaagse verwachting.
More Information

Category:

Weather Apps

Update Date:

2015-03-07

Latest Version:

3.2.2

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 2.2+