NimiTV

7.0 98

v2.8.226.589 by NimiTV

NimiTV XAPK download NimiTV XAPK download
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About NimiTV

NimiTV (Package Name: com.nimitv.android) is developed by NimiTV and the latest version of NimiTV 2.8.226.589 was updated on June 8, 2022. NimiTV is in the category of Entertainment. You can check all apps from the developer of NimiTV and find 79 alternative apps to NimiTV on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 5.0+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
NimiTV permban mbi 1000+ Kanale, 100+ Kanale Shqip, 100+ Kanale Turke, 100+ Kanale Gjermane dhe Austriake,
100+ nga Ballkani si dhe kanale në gjuhen italianne, spanjolle, greke etj. NimiTV ju ofron programe të shumta, të pavarura nga kompanitë tradicionalte të kabllos apo satelit. Qëllimi i jonë është që audienca e NimiTV të ketë një eksperiencë superiore sepse përfshihen programe dhe mundësi për të gjithë familjën.

NimiTV 2.8.226.589 Update

The latest app version contains minor bug fixes and performance improvements
Read More
NimiTV Features
Previous Versions More
NimiTV
NimiTV 2.8.226.589 XAPK APKs
June 8, 2022 37.61 MB
Variant
Arch
Version
DPI
arm64-v8a
Android 5.0+
nodpi
arm64-v8a
Android 5.0+
nodpi
NimiTV
NimiTV 2.8.225.552 XAPK APKs
May 22, 2022 38.56 MB
Variant
Arch
Version
DPI
arm64-v8a
Android 5.0+
nodpi
arm64-v8a
Android 5.0+
nodpi
NimiTV
NimiTV 2.8.221.470 XAPK APKs
March 25, 2022 37.62 MB
Variant
Arch
Version
DPI
arm64-v8a
Android 5.0+
nodpi
arm64-v8a
Android 5.0+
nodpi
NimiTV
NimiTV 2.8.219.447 XAPK APKs
January 15, 2022 36.34 MB

Requires Android: Android 5.0+

Architecture: arm64-v8a

Screen DPI: nodpi

SHA1: 6d209bd6ddfcc9b8cc41183eb8ccd744f4a3ac12

Size: 36.34 MB

What's New:

The latest app version contains minor bug fixes and performance improvements.
More Information

Package Name:

com.nimitv.android

Update Date:

Latest Version:

2.8.226.589

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 5.0+