Namazi - Shqip
9.6
607

Namazi - Shqip

5.0 by Dardan Bala
Namazi - Shqip - Aplikacion shume i dobishem per te gjithe muslimanet .

Namazi - Shqip Screenshots

Namazi - Shqip 5.0 Description
Namazi - Shqip (Package Name: faljaenamazit.app) is developed by Dardan Bala and the latest version of Namazi - Shqip 5.0 was updated on March 26, 2018. Namazi - Shqip is in the category of Education. You can check all apps from the developer of Namazi - Shqip. Currently this app is for free.This app can be downloaded on Android 2.3.4+ on APKFab or Google Play. All APK / XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë .
Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen [email protected] www.NamaziShqip.com
Namazi - Shqip 5.0 Update
1. Ndryshimi i kalendarit per vitin 2018 te Takvimi.
2. Shtimi i haditheve Rijadus Salihin.
3. Shtimi i notifikimeve te Kurani per rikujtimin e leximit te tij.
4. Shtimi i statistikave te Kurani.
5. Shtimi i kerkimit te ajeteve ne Kuran.
6. Shtimi i mburojes se Muslimanit.
7. Shtimi i emrave per femije.
Read More
Related Videos
Namazi - Shqip Features
More Information
Package Name:

faljaenamazit.app

Category:

Education Apps

Update Date:

2018-03-26

Latest Version:

5.0 

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 2.3.4+