Kanale24 Tv v2 - Shiko TV Shqip
9.4
101

Kanale24 Tv v2 - Shiko TV Shqip

Shikoni Kanale Shqiptare Live HD Dhe Pa Ngecje.

Kanale24_v2 Tv Screenshots

Kanale24_v2 Tv 1.0.6 Description
Kanale24_v2 Tv (Package Name: com.kanale24tv_v2) is developed by Kanale24 Tv - Shiko Shqip Tv and the latest version of Kanale24 Tv v2 - Shiko TV Shqip 1.0.6 was updated on September 15, 2018. Kanale24 Tv v2 - Shiko TV Shqip is in the category of Entertainment. You can check all apps from the developer of Kanale24 Tv v2 - Shiko TV Shqip. Currently this app is for free.This app can be downloaded on Android 4.1+ on APKFab or Google Play. All APK / XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Shikoni Kanale Shqiptare Live HD Dhe Pa Ngecje.
Ne Ju Ofrojme Mbi 300 Kanale HD Dhe Pa Probleme 24 Ore Online Dhe Me Pak Reklama Qe Nuk Jane Te Bezdishme :)
Nese Ndonje Kanal Nuk Punon Per Momentin Ju Lutem Provojeni Pas Pak Minutash Dhe Nese Nuk Ben Serisht Na Kontaktoni/Raportojeni Ate Kanal Dhe Jo Te Na Vlersoni Me 1* Nese Nje Kanal Nuk Punon Ose Ka Ndonje Problem Te Vogel.
Nese Keni Ndonje Problem Me Programin Na Kontaktoni Ne Facebook Dhe Ne Do Ju Ofrojme Nje Zgjidhje :)
Ne Do Ju Ofrojme Versione Te Reja Te Kanale24 Duke Rregulluar Problemet Qe Mund Te Dalin Ne Vazhdim Te Aplikacionit Dhe Duke Shtuar Funksionalitete Te Reja Dhe Me Shume Kanale :)
Shikim Te Kendshem Dhe Vlersojeni Me 5* Nese Ju Pelqen Gjithashtu Klikoni Ne Reklama Per Te Na Ndihmuar :)
Lexoni Ndryshimet(Changelog) Qe Ju Dalin Kur Hapni Kanale24 Per Me Shume Info Rreth Gjerave Te Reja :)
Na Vlersoni Me ★★★★★ Nese Ju Pelqen Kanale24 Dhe Nese Keni Probleme Mos Na Vlersoni Me 1* Po Na Kontaktoni Me e-Mail Ose Ne Facebook Qe Tju Ndihmojme :)
Kanale24_v2 Tv 1.0.6 Update
*Rregulluar Problemi Qe Nuk Del Kodi Per Tu Hapur Kanale24*
Rregulluar Problemi Ne AndroidBox Qe Nuk Hapej Dhe Bente Crash :)
Rregulluar Kanalet Per Te Rritur.
Per Me Shume Ndryshime Shikoni Tabelen Qe Del Ne Fillim Kur Hapni Kanale24 Tv
Na Vlersoni Me 5 Yje Nese Ju Peqlen :)
Read More
Kanale24_v2 Tv Features
More Information
Package Name:

com.kanale24tv_v2

Update Date:

2018-09-15

Latest Version:

1.0.6 

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 4.1+