Klara
7.7
72

Klara

2021.4.2 by VRT
「クララ」、お好みのステーションにモバイルアプリ

Klara 画像

Klara 2021.4.2
「Klara」とはVRTが開発したたアプリです。2021年04月29日にKlaraの最新バージョンは2021.4.2にアップデートされました。Klaraは音楽&オーディオのアプリです。ここでKlaraVRTは開発したアプリを見ることができます。Klaraと類似の24個Androidアプリを見ることができます。今、このアプリは無料です。このアプリのAndroid要件はAndroid 5.0+なので、ご注意ください。KlaraはAPKFab、またはGooglePlayで入手できます。APKFab.comでは全てのAPK/XAPKファイルはオリジナルなものなので、高速、安全にダウンロードすることができます。
Met deze applicatie voor smartphone heeft u Klara altijd op zak. Zo kunt u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wil. Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.
Via de playlistfunctie vindt u snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kunt u snel en gemakkelijk reageren op uw favoriete radioprogramma en staat u rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kunt u snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kunt u bovendien alles streamen naar uw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kunt u de muziek die u leuk vindt delen met uw vrienden via sociale media.
U kunt niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kunt u genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijgt u de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.
Klara 2021.4.2 アップデート
We hebben een probleem opgelost waarbij het zoeken naar een select fragment resulteerde in een foutmelding.
続きを読む
追加情報
パケージ名:

be.vrt.radioplus.klara

更新日:

2021-04-29

最新バージョン:

2021.4.2 

バージョンアップ申請:

最新版提出

で手に入れよう:

Google Play

Android要件:

Android 5.0+