Klara

72

v2021.6.2 by VRT

Klara Klara
從Google Play獲取應用

關於 Klara

Klara(包名:be.vrt.radioplus.klara)開發者是VRT,Klara的最新版本2021.6.2更新時間為2021年06月15日。Klara的分類是音樂與音效。您可以查看Klara的開發者下的所有應用並找到Klara在安卓上的26個相似應用。目前這個應用免費。該應用可以從APKFab或Google Play下載到Android 5.0+。APKFab.com的所有APK/XAPK文檔都是原始文檔並且100%安全下載的資源。
Met deze applicatie voor smartphone heeft u Klara altijd op zak. Zo kunt u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wil. Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.
Via de playlistfunctie vindt u snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kunt u snel en gemakkelijk reageren op uw favoriete radioprogramma en staat u rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kunt u snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kunt u bovendien alles streamen naar uw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kunt u de muziek die u leuk vindt delen met uw vrienden via sociale media.
U kunt niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kunt u genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijgt u de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Klara 2021.6.2 更新

De audio speler kreeg een update
查看更多
Klara 資訊
更多資訊

更新日期:

2021-06-15

最新版本:

2021.6.2

請求更新:

提交最新版本

Available on:

Google Play

系統要求:

Android 5.0+