eBuild by CRH Romania
9.8
2

eBuild by CRH Romania

CRH Romania Application for Documentation and Building Material Calculation

eBuild by CRH Romania Screenshots

eBuild by CRH Romania 1.4.0 Description
eBuild by CRH Romania (Package Name: com.crhromania.ebuild) is developed by CRH Ciment (Romania) and the latest version of eBuild by CRH Romania 1.4.0 was updated on February 28, 2020. eBuild by CRH Romania is in the category of Business. You can check all apps from the developer of eBuild by CRH Romania and find 24 alternative apps to eBuild by CRH Romania on Android. Currently this app is for free.This app can be downloaded on Android 4.4+ on APKFab or Google Play. All APK / XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
eBuild by CRH Romania este o aplicație dezvoltată de CRH România ce oferă informații despre materialele de construcții și serviciile furnizate de companie, instrumente de calcul pentru necesarul diverselor produse pentru proiectele utilizatorilor, și este adresată arhitecților, proiectanților și constructorilor.
Calculatoarele eBuild reprezintă o modalitate foarte ușoară de aflare a necesarului de materiale pentru proiecte specifice. Utilizatorul doar introduce câteva variabile și află rapid cantitățile necesare pentru proiectul său. Prin intermediul calculatoarelor eBuild se pot afla clasa și cubajul de beton, necesarul de betoane decorative, consumuri de BCA, se pot desena schițe și alege modele pentru montajul pavelelor și bordurilor, se pot afla consumuri de mortar sau dozaje de lianți.
Portofoliul de produse OneCRH prezentat cuprinde toată gama de produse ale companiilor grupului CRH în România. Alături de descrierile amănunțite ale produselor sunt prezente fișe tehnice și certificate corespunzătoare, împreună cu formularele de cerere de ofertă.
Ghidul betonului este conceput să ajute în rezolvarea problemelor legate de procesele de realizare a unei construcții din beton. Pe lângă definiții, detalii despre componenții betonului și modalitatea de stabilire a compoziției acestuia, sunt prezentate informații despre producerea, transportul, punerea în operă și tratarea betonului, dar și despre evaluarea conformității lui. Practic o informare foarte cuprinzătoare despre tot ce presupune lucrul cu acest material atât de prezent în viața noastră.
Serviciile prezentate sunt structurate asociat produselor și includ detalii despre laboratoarele CRH, transport, consultanță tehnică, asistență în teritoriu și alte servicii specifice.
De asemenea, în aplicație mai sunt enumerate câteva exemple de proiecte pentru care CRH România a fost furnizor, sunt prezentate date despre companie și date de contact. Un scanner de coduri de bare sau coduri QR facilitează accesul direct de la produsul sau materialul scanat către pagina cu detaliile produsului sau proiectului respectiv.
eBuild by CRH Romania 1.4.0 Update
Bug fixes and minor improvements
Read More
eBuild by CRH Romania Features
More Information
Category:

Business Apps

Update Date:

2020-02-28

Latest Version:

1.4.0 

Need Update:

Submit latest version

Available on:

Google Play

Requirements:

Android 4.4+