Ayat Alkitab Inspirasi
9.5
18

Ayat Alkitab Inspirasi

2.0 by Sparkle Spot
Bacalah firman Tuhan setiap hari kerana Ia adalah terang jalan kita.

Ayat Alkitab Inspirasi Screenshots

Ayat Alkitab Inspirasi 2.0 Description
Ayat Alkitab Inspirasi (Package Name: com.clairmillenniumapps.ayatalkitabinspirasi) is developed by Sparkle Spot and the latest version of Ayat Alkitab Inspirasi 2.0 was updated on July 20, 2019. Ayat Alkitab Inspirasi is in the category of Entertainment. You can check all apps from the developer of Ayat Alkitab Inspirasi. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 4.0.3+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Salam damai dalam kasih Tuhan. Aplikasi Ayat Alkitab Inspirasi ini baru sahaja berada di Google Play Store. Anda pasti teruja untuk mendapatkanyya. Aplikasi ini menampilkan petikan ayat-ayat Alkitab yang disertai dengan grapfik alamiah yang indah. Aplikasi ini adalah percuma dan lagi pula ia sangat mudah digunakan. Anda hanya perlu muat turun aplikasi dan terus menggunakannya. Pilih ayat-ayat Alkitab kesukaan anda setiap hari dan anda boleh mengongsikan firman-Nya kepada sahabat dan keluarga melalui butang "share".
Aplikasi ini diharapkan dapat membantu untuk mmembangunkan iman kita kepada Tuhan kerana kita sangat memerlukan makanan rohani setiap hari supaya iman kita tidak "berlapar" dan menjadi "mati". Kita tidak tahu bila Sang Juruselamat akan menjemput kita semua. Maka dengan itu kita perlu selalu menyediakan hati kita supaya selalu bersedia menyambut kedatanganNya. Semoga aplikasi ini ini dapat memenuhi kerinduan anda terhadap firman Tuhan.
Semoga Tuhan sumber kasih karunia kita selalu menyertai kita semua sehingga kedatanganNya yang kedua kali. Tuhan memberkati. Salam damai...
Read More
Ayat Alkitab Inspirasi Features
More Information
Update Date:

2019-07-20

Latest Version:

2.0 

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 4.0.3+