AlbFilm - Filma me titra shqip
9.8
729

AlbFilm - Filma me titra shqip

2.4 by ALBFILM
Shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip.

AlbFilm - Filma me titra shqip Screenshots

AlbFilm - Filma me titra shqip 2.4 Description
AlbFilm - Filma me titra shqip (Package Name: com.albfilm.app) is developed by ALBFILM and the latest version of AlbFilm - Filma me titra shqip 2.4 was updated on September 14, 2015. AlbFilm - Filma me titra shqip is in the category of Entertainment. You can check all apps from the developer of AlbFilm - Filma me titra shqip. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 2.3.2+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
Ky aplikacion ju mundëson ti shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip me kualitet të lartë.

Ne jemi një grup zhvilluesish dhe përkthyesish që mundësuam këtë aplikacion për ju. Ne përpiqemi që tua mundësojmë filmat në kohë sa më të shkurtër dhe me cilësi sa më të lartë. Ne bëjmë përkthimin e filmave vetëm në rast se filmi ende nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe.

Për përdorimin e këtij aplikacioni nevojitet lidhje në internet (WiFi, 3G ose 4G).

Ky aplikacion punon ne paisjet Android 2.3+. Për ti shikuar filmat duhet patjetër ta keni të instaluar një Video Player, ne rekomandojmë MX Player ose Wondershare Player.

Për çdo problem në lidhje me aplikacionin ose me filmat na kontaktoni në: [email protected] .

Ju falemiderit dhe mos harroni ta shpërndani me shokët tuaj.

AlbFilm - Filma me titra shqip 2.4 Update
Versioni 2.3

- Aplikacioni është bërë më i shpejtë
- Rregullime të tjera

* Në versionin e ardhshëm do të vendosim edhe seriale.

Read More
AlbFilm - Filma me titra shqip Features
More Information
Package Name:

com.albfilm.app

Update Date:

2015-09-14

Latest Version:

2.4 

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 2.3.2+