Chestionare auto SoferOnline DRPCIV

9.7 232

v5.2.3 by SoftATAC

Chestionare auto SoferOnline DRPCIV Chestionare auto SoferOnline DRPCIV
Google Playで手に入れよう

SoferOnlineの詳細

SoftATACからリリースされた『SoferOnline』は教育アプリだ。apkfab.com/jpから『SoferOnline』のファイルサイズ(APKサイズ):57.75 MB、スクリーンショット、詳細情報などを確認できる。apkfab.com/jpではSoftATACより配信したアプリを簡単に検索して見つけることができる。『SoferOnline』に似ているアプリや類似アプリは48個を見つける。現在、本作のダウンロードも基本プレイも無料だ。『SoferOnline』のAndroid要件はAndroid 5.0+なので、ご注意ください。APKFabあるいはGooglePlayから『Chestionare auto SoferOnline DRPCIV apk』の最新バージョンを高速、安全にダウンロードできる。APKFab.com/jpでは全てのAPK/XAPKファイルがオリジナルなものなので、高速、安全にダウンロードできる。試験車の質問票と証明書の準備2021DRPCIV。最初に許可を取得します
SoferOnline te ajută pas cu pas, să înveți organizat și complet pentru permis.
Mergi pregătit și treci de examenul teoretic (sală) cu brio și să îți amintești ușor regulile de circulație, atunci când susții proba practică.
Îți alegi data examenului, iar aplicația se asigură că parcurgi întreaga materie până în ziua examenului auto, creând un plan personalizat de învățare cu chestionare auto DRPCIV.
Vezi tot timpul care e nivelul tău de pregătire și cât mai trebuie până la a fi complet(100%) gata de examen.
Chestionare auto permis și curs de legislație
- Chestionare DRPCIV oficiale 2021, ca la examen, actualizate la zi
- Chestionare auto explicate pentru categoriile: B, B1, Tr
- Întrebări pentru toate categoriile de permis, organizate pe capitole și chestionare: A, A1, A2, AM, B, B1, Tr, C, C1, D, D1, TB, TV, BE, CE, DE, B1E, C1E, D1E
- Indicatoare rutiere și marcaje rutiere (indicatoare auto de prioritate, avertizare, obligare etc.), cu descriere și imagini.
- Curs de legislație rutieră după OUG 195/2002 și OUG nr. 63/2006.
- Redobândire permis: chestionare auto DRPCIV oficiale 2021 pentru redobândirea (recuperare) permis de conducere suspendat (chestionar 13 din 15 întrebări).
Pregătire personalizată - mediu de învățare
- Cu un algoritm unic de inteligență artificială ce urmărește progresul tău, aplicația îți repetă întrebările pe care le-ai greșit, în chestionare, până ce se asigură că le stăpânești pe toate.
- Zilnic, primești chestionare auto din capitolele de legislație rutieră pe care încă nu le-ai rezolvat, pentru a te asigura că ai parcurs întreaga materie și nu ai trecut cu vederea ceva.
- Seturi de întrebări din chestionarele auto DRPCIV oficiale la fiecare capitol (doar din acel capitol), pentru a te verifica și a-l aprofunda.
- Planul pentru permis - conține informațiile necesare, de la înscrierea la școala de șoferi, actele necesare pentru dosarul cursantului, la sfaturi pentru examenele auto.
Atestate auto ARR
Întrebări chestionare auto atestate ARR actualizate pentru 2021:
- ADR cisterne; ADR clasa 1; Agabaritice; Vehicule avariate; Închiriere; Instructor; Profesori;
- CPC marfa; CPC persoane; CPI marfa; CPI persoane; CPI scurt marfa; CPI scurt persoane;
- Consilieri siguranța - cls 1; Consilieri siguranta - cls 2; Consilieri siguranta - cls 3,4,5,6,8,9; Consilieri siguranta - ONU 1202,1203,1223;
- Manager taxi; Taxi; Atestat transport perosane (Uber, Bolt, etc.)
- Manager transport marfă; Manager transport persoane;
Alte info
- Te poți pregăti oricând de pe telefon, tabletă (chiar și fără internet) sau de pe calculator accesând: https://soferonline.ro/. Rezolvarea chestionarelor nu necesită conexiune la internet
- Customer Support - oferă o comunicare rapidă cu informații relevante. Contactează-ne pentru orice nelamurire pe chat și te vom ajuta.
- SoferOnline e alături de tine pe tot parcursul pregătirii la școala de șoferi!
--
Spor la învățat & baftă la examene ^_^,
Echipa SoferOnline 🚗🦉

SoferOnline 5.2.3 アップデート

- fixare greșeli de text - pachet de redobândire - îmbunătățire performanțe
続きを読む
SoferOnline 特徴
追加情報

パケージ名:

com.soferonline.soferonline

カテゴリー:

教育 アプリ

更新日:

2021-07-16

最新バージョン:

5.2.3

バージョンアップ申請:

最新版提出

で手に入れよう:

Google Play

Android要件:

Android 5.0+