Καθημερινή 画像

Καθημερινή 2.0.4
「Καθημερινή」とはKathimerines Ekdoseisが開発したアプリです。2021年02月22日にΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗの最新バージョンは「2.0.4」にアップデートされました。Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗはニュース&雑誌のアプリです。ここでΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗKathimerines Ekdoseisは開発したアプリを見ることができます。Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗと類似の33個Androidアプリを見ることができます。今、このアプリは無料です。このアプリのAndroid要件はAndroid 5.0+なので、ご注意ください。Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗはAPKFab、またはGooglePlayで入手できます。APKFab.comでは全てのAPK/XAPKファイルはオリジナルなものなので、高速、安全にダウンロードすることができます。
Η εφαρμογή της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενσωματώνει στο κινητό πλειάδα τεχνολογικών προσαρμογών στη νέα εποχή της εν κινήσει ανάγνωσης. Μεταξύ άλλων, οι αναγνώστες της εφαρμογής απολαμβάνουν οριζόντια εναλλαγή θεματολογίας και θεμάτων (swipe), λειτουργία και σε οριζόντια μορφή (landscape mode), εμπλουτισμό του περιεχομένου με βίντεο και πολλαπλές φωτογραφίες, λειτουργία εκτός δικτύου (off line), αρχειοθέτηση αγαπημένων ειδήσεων, αναλυτική πρόβλεψη του καιρού με βάση την τοποθεσία, διαμόρφωση ειδοποιήσεων με βάση τα ενδιαφέροντα του χρήστη κ.ά.
Η ημερήσια πολιτική και οικονομική εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι μία από τις πιο ιστορικές εφημερίδες στην Ελλάδα, καθώς εκδίδεται από το 1919. Αποτελεί πηγή έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης, αλλά και σημείο αναφοράς της πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής κοινότητας της χώρας. Διακρίνεται για τις αντικειμενικές απόψεις των συντακτών της, την έγκυρη αρθρογραφία της και την ευρύτατη κάλυψη της διεθνούς επικαιρότητας, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή έντυπα.
Καθημερινή 2.0.4 アップデート
Homepage Fix
続きを読む
Καθημερινή 特徴
追加情報
更新日:

2021-02-22

最新バージョン:

2.0.4 

バージョンアップ申請:

最新版提出

で手に入れよう:

Google Play

Android要件:

Android 5.0+