MyKid Watch

1.0 7

v1.3.8 15d4d1f von Allterco Robotics EOOD

MyKid Watch APK Herunterladen MyKid Watch APK Herunterladen
Bei APKFab herunterladen
Sicher & Schnell installieren • Regionfrei

Über MyKid Watch

MyKid Watch (Paketname: com.alterco.mykidwatch) wird von Allterco Robotics EOOD entwickelt und die neueste Version von MyKid Watch 1.3.8 15d4d1f wurde am 8. September 2020 aktualisiert. MyKid Watch liegt in der Kategorie von Lifestyle. Sie können alle Apps von dem Entwickler der MyKid Watch durchsuchen und 85 alternative Apps zu MyKid Watch auf Android finden. Derzeit ist diese APP kostenlos. Diese App kann auf Android 4.1+ auf APKFab oder Google Play heruntergeladen werden. Alle APK/XAPK Dateien auf APKFab.com sind original und 100% sicher, schnell herunterzuladen.
Qëndroni në kontakt me fëmijën tuaj në çdo moment. Telefononi dhe dëgjoni mesazhet zanore që ju dërgon ora si dhe shikoni ku ndodhet fëmija juaj.
Tani me orën MyKid është e thjeshtë. Ora MyKid dhe aplikacioni vijnë për ju ekskluzivisht nga Telekom Albania.
Karakteristikat e Orës MyKid
Me orën MyKid ju:
• Kryeni telefonata
• Kontrolloni vendndodhjen e fëmijës tuaj në çdo moment
• Përcaktoni zonat e sigurisë për fëmijën tuaj
• Krijoni një listë me kontakte të cilët mund të kontaktojnë fëmijën tuaj dhe anasjelltas
• Kontrolloni shpejtësinë dhe numrin e hapave të fëmijës
Karakteristika të tjera për orën MyKid
Vetëm me një shtypje të butonit me numër 1, ora do të kontaktojë menjëherë me numrin primar që është rregjistruar në aplikacionin MyKid Watch në telefon.
MyKid mund të:
• Kufizohet nga ju. Ju mund të vendosni se kush mund ta telefonojë fëmijën tuaj dhe kë mund të kontaktojë fëmija juaj;
• Marrë telefonata ose mund t’ju marrë ju në telefon;
• Marrë mesazhe tekst. Gjithashtu mund të regjistrojë dhe dërgojë mesazhe zanore tek ju, të cilat ju informojnë se çfarë po ndodh përreth fëmijës tuaj;
• Memorizojë deri në 5 numra telefoni të cilët fëmija juaj mund të telefonojë;
• T’ju informojë menjëherë nëse fëmija juaj e heq ose e vendos orën në dorë;
• T’ju informojë nëse fëmija juaj fjeti mirë;
• Kujdeset për shëndetin e fëmijës tuaj dhe ju jep informacion vital se sa kalori ka harxhuar fëmija juaj në ditë;
• Memorizojë deri në tre alarme. Alarmet mund të përdoren për të zgjuar fëmijën tuaj në mëngjes ose për të kujtuar që është koha për t’u kthyer në shtëpi;
Duke përdorur aplikacionin MyKid Watch në telefonin tuaj Android ose iOS, ju mund të ndryshoni të gjitha specifikat dhe parametrat e orës.
Mehr lesen
MyKid Watch Besonderheiten
Frühere Versionen Mehr
MyKid Watch
MyKid Watch 1.3.8 15d4d1f APK
27. Oktober 2020 9.75 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: caa09a4374ce9c59978c0fee6bb81e13409a2e45

Size: 9.75 MB

What's New:

MyKid Watch
MyKid Watch 1.3.7 fd18a09 APK
28. August 2020 9.56 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: cc11b5f7cad311f27222ee494dce398f57ed6ad5

Size: 9.56 MB

What's New:

New security policies and better user experience.
Your password should:
Be at least 6 characters in length;
Contain at least 1 uppercase letter;
Contain at least 1 lowercase letter;
Contain at least 1 digit;
Contain at least 1 special character (eg. [email protected],!)
MyKid Watch
MyKid Watch 1.3.7 APK
14. März 2019 9.16 MB

Requires Android: Android 4.2+

Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: a5ee851c2f13b860c412ad3acef1e1a66b72f66d

Size: 9.16 MB

What's New:

Minor fixes and improvements
MyKid Watch
MyKid Watch 1.3.6 APK
1. Januar 2019 9.17 MB

Requires Android: Android 4.2+

Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

Screen DPI: 160-640dpi

SHA1: 5579c888ddc7d0612f597444ae4d84ab0afa3597

Size: 9.17 MB

What's New:

Optimization due to Google Maps API usage
Mehr Information

Verfügbar bei:

Lifestyle Apps

Aktualisierungsdatum:

Letzte Version:

1.3.8 15d4d1f

Erwerben:

Google Play

Anforderungen:

Android 4.1+