TUI fly
8.5
64

TUI fly

12.7.124 by TUI Group
このアプリを使用すると、TUIフライフライトに必要なものがすべて手に入ります!
TUI fly 12.7.124
「TUI fly」とはTUI Groupが開発したたアプリです。2021年04月08日にTUI flyの最新バージョンは12.7.124にアップデートされました。TUI flyは旅行&地域のアプリです。ここでTUI flyTUI Groupは開発したアプリを見ることができます。TUI flyと類似の115個Androidアプリを見ることができます。今、このアプリは無料です。このアプリのAndroid要件はAndroid 6.0+なので、ご注意ください。TUI flyはAPKFab、またはGooglePlayで入手できます。APKFab.comでは全てのAPK/XAPKファイルはオリジナルなものなので、高速、安全にダウンロードすることができます。
Met deze app boek je eenvoudig je vluchten, check je je vluchtschema en beschik je over up-to-date vluchturen. Je kan er ook gemakkelijk online mee inchecken en je instapkaart downloaden, dan hoef je die niet meer te printen.
De TUI fly app is beschikbaar in het Nederlands en het Frans.
ZOEKEN & BOEKEN
Ben je op zoek naar een nieuwe vlucht? Dan is de TUI fly app de ideale manier om die op een snelle manier te boeken! Via onze zoekpagina heb je in één oogopslag zicht op de laatste campagnes, zie je welke bestemmingen er in de kijker staan en kan je gemakkelijk je volgende vlucht boeken en toevoegen in de app.
VOEG JE VLUCHT TOE
Heb je je TUI fly-vlucht al geboekt? Voeg die dan toe in de TUI fly app en geniet van onze service-functionaliteiten. Zo heb je al je vluchten direct bij de hand en zie je alle details van je vlucht in een mooi overzicht. Via de app kan je gemakkelijk online inchecken en je instapkaarten downloaden. Die zijn er altijd beschikbaar, zelfs als je offline bent!
VLUCHTEXTRA’S
Nog iets nodig? Geen probleem, via onze “Extra’s”-pagina kan je bagage bijboeken, een huurwagen reserveren, een transfer ter plaatse regelen en nog zo veel meer!
Natuurlijk werken we continu verder aan de app. We optimaliseren de bestaande functionaliteiten en lanceren er nieuwe, om je zo een nóg betere vluchtervaring te bieden. Het is daarom aangewezen om de app automatisch te laten updaten, zodat je steeds over de laatste versie beschikt.
TUI fly 12.7.124 アップデート
· With this release, you are now able to add or adjust any details of your travel companions in your account
· Also you can now share TUI Experiences from the app with your friends and family that you find interesting
続きを読む
TUI fly 特徴
追加情報
パケージ名:

be.tuifly.tda

カテゴリー:

旅行&地域 アプリ

更新日:

2021-04-08

最新バージョン:

12.7.124 

バージョンアップ申請:

最新版提出

で手に入れよう:

Google Play

Android要件:

Android 6.0+