4 Foto 1 Fjalë
8.1
6

4 Foto 1 Fjalë

4.1 by Lojra
★Loja numer 1 tani ne versionin shqip★

4 Foto 1 Fjalë Screenshots

4 Foto 1 Fjalë 4.1 Description
4 Foto 1 Fjalë (Package Name: com.wKATERFOTO1FJALE) is developed by Lojra and the latest version of 4 Foto 1 Fjalë 4.1 was updated on May 22, 2015. 4 Foto 1 Fjalë is in the category of Puzzle. You can check all apps from the developer of 4 Foto 1 Fjalë. Currently this app is for free.This app can be downloaded on Android 2.3.2+ on APKFab or Google Play. All APK / XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
★LOJA ËSHTË SHUMË E LUAJTUR ME MBI 150 MILION LUAJTËS NE GJITHË BOTEN★
★Shumë e thjeshtë per tu luajtur dhe shumë e pelqyer nga te gjithë★
★Mund te luhet dhe offlinë★
★Pa rregjistim apo rregulla te komplikuar★
★SI TA LUAJME?★
★Te 4 fotot kanë vetëm nje fjalë★
★Per cdo nivel fitoni 50 monedha dhe mund ti perdorni per te gjetur shkronjat★
★Shtypni A-ne per ndihmë★
★★★LUAJE DHE TI PER ME SHUME QEJF★★★
Kujdes!
Nese e keni smartphonin tuaj me parametra te vogela,si psh pak memorie ose ram, mund te punoje ngadalte.
Read More
4 Foto 1 Fjalë Features
More Information
Category:

Puzzle Games

Update Date:

2015-05-22

Latest Version:

4.1 

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 2.3.2+