Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν

1.0 5

v2 by bitAR

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν APK download Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν APK download
Download through APKFab App
Safe & Fast Install • Region Free

About Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν (Package Name: com.bitar.dinovr) is developed by bitAR and the latest version of Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν 2 was updated on November 13, 2019. Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν is in the category of Education. You can check all apps from the developer of Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν and find 7 alternative apps to Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν on Android. Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 4.4+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe with fast download.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να λειτουργήσει πλήρως η εφαρμογή θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί το βιβλίο "Οι δεινόσαυροι επιστρέφων" των εκδόσεων bitar. Μπορείτε να το βρείτε στο http://www.livebooks.gr και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.
Ο Ντίνος, ο γνωστός Τρικεράτωπας, έρχεται για να σας ταξιδέψει στον κόσμο των δεινοσαύρων! Μία συναρπαστική περιπέτεια, μία μυστήρια κλοπή, φυτοφάγοι και σαρκοφάγοι δεινόσαυροι σε ένα παράξενο κυνήγι! Ακολουθήστε τον Ντίνο στη νέα περιπέτεια, διαβάστε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κάθε δεινόσαυρο και διασκεδάστε ατελείωτες ώρες με τους δεινόσαυρους που «ζωντανεύουν».
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα ζήσετε μία διαφορετική εμπειρία. Με τη βοήθεια της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) και μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών (tablets/smartphones) μπορείτε να δείτε όλους τους δεινόσαυρους να ζωντανεύουν με ήχο και κίνηση πάνω στις σελίδες του βιβλίου! Με τις ειδικές λειτουργίες μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός τους, να ακούσετε ξεχωριστά τις φωνές τους αλλά και να τους κάνετε βόλτα.
Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή με τίτλο «Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν» και σημαδέψτε με τη συσκευή σας τις σελίδες με το ειδικό σύμβολο για να δείτε τους δεινόσαυρους όπως δεν τους έχετε ξαναδεί ποτέ!
Επιπλέον, στο εξώφυλλο του βιβλίου μπορείτε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες παρέα με τους δεινόσαυρους σε ξεκαρδιστικές στιγμές.
Τέλος μπορείτε να ταξιδέψετε στο πάρκο των δεινοσαύρων με τη μοναδική τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality), με το τρενάκι του...Ντίνου! Αρκεί να πατήσετε το κουμπί ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ και να σημαδέψετε το εξώφυλλο του βιβλίου.
Με τα βιβλία που ζωντανεύουν – Livebooks, η μάθηση γίνεται παιχνίδι!

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν 2 Update

βελτιώσεις στο Πάρκο Δεινοσαύρων
Read More
Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν Features
Previous Versions More
Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν
Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν 2 APK
December 3, 2019 88.7 MB

Requires Android: Android 4.4+

Architecture: arm64-v8a, armeabi-v7a

Screen DPI: nodpi

SHA1: 92e96e80a7f1043d018a25fca922f85b5b79b6d5

Size: 88.7 MB

What's New:

βελτιώσεις στο Πάρκο Δεινοσαύρων
Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν
Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν 1.0 APK
August 14, 2017 76.14 MB

Requires Android: Android 4.1+

Architecture: armeabi-v7a

Screen DPI: 120-640dpi

SHA1: 8c21869a7763033bb60362013aaf65277bb7e366

Size: 76.14 MB

More Information

Package Name:

com.bitar.dinovr

Update Date:

Latest Version:

2

Need Update:

Submit latest version

Requirements:

Android 4.4+